Friday, July 4, 2014

E-Sell - Belian Atas Talian


Alhamdulillah.... buat julung-julung kalinya Shaklee telah menawarkan kepada ORANG AWAM yang bukan ahli Shaklee untuk membeli produk-produk Shaklee secara terus atas talian tanpa melalui pengedar. Ini merupakan satu langkah positif yang memberikan keuntungan kepada banyak pihak bukan sahaja kepada pengedar Shaklee tetapi juga kepada orang awam.


Suatu ketika dahulu, even pengedar Shaklee dikehendaki membeli produk dan juga stok di cawangan Shaklee serata Malaysia. Atas sifat prihatin dan juga untuk menjimatkan masa, kos dan logistik, Shaklee telah memperkenalkan shaklee2u bagi memudahkan pengedar membuat pesanan belian secara atas talian walau di mana saja pengedar berada.

Kini, Shaklee telah maju setapak lagi dengan memperkenalkan E-Sell iaitu suatu medium khusus untuk bukan ahli membeli produk-produk Shaklee melalui media sosial pengedar-pengedar Shaklee. Caranya amat mudah iaitu dengan klik di Page ORDER, memilih produk atau set yang dikehendaki, bersetuju dengan syarat-syarat belian, menyemak produk yang hendak dibeli beserta dengan harganya, mengisi butir-butir peribadi dan alamat pengeposan dan membuat bayaran atas talian.


Semoga dengan kemudahan yang diberikan ini akan memberi manfaat kepada banyak pihak dan memberi keyakinan orang ramai terhadap Shaklee.


Syabas diucapkan!


Semoga bermanfaat kepada semua!
==================
Lin Chalo & Mohd Alizal,
Health Consultant &
Business Mentor
014.338.6810 - Lin
012.401.6683 - Alizal
==================


No comments:

Post a Comment

Pandangan Anda Amat Dihargai :)

Menarik Untuk Dibaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...