Tuesday, July 22, 2014

5 Hari Sahaja Untuk Keselesaan Sendi Anda Bersama Advance Joint Health Complex!


Disclaimer: The information on this site is for educational purposes only. It is not intended to be a substitute for professional medical advice. None of the opinions are meant to diagnose or treat any disease or illness. You should always consult your healthcare provider.

New Advance Joint Health Complex mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan dalam kajian klinikal mampu meningkatkan keselesaan sendi dalam jangkamasa seawal 5 hari! - hampir 28% lebih pantas daripada yang didakwa salah satu jenama terkemuka.

Ramuan yang dirumus secara saintifik ini juga terbukti secara klinikal untuk menggalakkan mobiliti, meningkatkan fleksibiliti, meningkatkan fungsi sendi dan menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang. Juga merangkumi kombinasi nutrien kesihatan sendi yang direka khas : zinc, kuprum, manganese dan Vitamin C - setiap satunya memainkan peranan yang unik dan kritikal dalam membangunkan kolagen penghubung dan rawan yang sihat.


Tidak seperti kebanyakan suplemen kesihatan sendi, New Advance Joint Health Complex tidak mengandungi kondroitin, satu bahan yang terbukti dalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin. New Advance Joint Health Complex adalah 100% bebas kekerang dan 100% vegetarian - tidak langsung mengandungi sumber haiwan.


Kenali sendi-sendi anda samada dalam keadaan tertekan ataupun dalam keadaan sihat?


Kesan stres yang berterusan, kerja terlalu kuat, haus dan lusuh adalah biasa pada sendi:-

1. Rawan menjadi lemah dan rapuh.

2. Tisu penghubung sekeliling terurai.

3. Geseran berlaku di antara tulang-tulang, yang mengeluarkan kimia yang menyerang rawan, menyebabkan ketidakselesaan dan pergerakan yang terhad.
* Healthy Joint * - New Advance Joint Health Complex membantu sendi sihat dalam 3 cara :-

1. Meningkatkan cushioning : Glukosamin membantu memelihara rawan - cushioning perlindungan di antara sendi yang membolehkan anda bergerak lebih bebas.

2. Memelihara tisu penghubung yang sihat : Zinc, Kuprum, Manganese dan Vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi.

3. Meningkatkan keselesaan sendi : Ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisme response stres tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.


New Advance Joint Health Complex adalah rumusan daripada bahan-bahan seperti berikut :-


# Ekstrak Boswellia -

Diperolehi daripada resin pokom Boswellia serrata, ekstrak botanikal ini mengandungi asid boswellik yang menghalang formasi leukotrien, kimia yang dihasilkan oleh tubuh yang menyerang tisu sendi menyebabkan ketidakselesaan sendi. Ekstrak proprietary Boswellia yang digunakan dalam New Advance Joint Health Complex mengandungi kosentrasi yang tinggi AKBA (3-acetyl-11-keto-beta-boswellic acid). satu asid boswellik dan bahan-bahan lain Boswellia yang digabung untuk menghasilkan bioaktiviti yang lebih unggul dari hanya AKBA. Dalam kajian klinikal terbaru, para peserta yang mengambil ekstrak Boswellia dalam New Advance Joint Health Complex melaporkan keselesaan sendi yang lebih baik, pergerakkan yang lebih mudah dan kemampuan yang lebih untuk melakukan aktiviti harian berbanding dengan mereka yang menagmbil satu lagi jenis ekstrak Boswellia yang mengandungi tahap AKBA yang lebih tinggi.


# Ekstrak Jagung Membekalkan Sumber Glukosamin Yang Pekat -

Glukosamin adalah sejenis gula amino yang berfungsi sebagai blok utama pembinaan struktur proteoglycans, komponen struktur rawan dan cecair di antara tulang yang membekalkan pelinciran. Banyak kajian yang telah diterbitkan menunjukkan suplemen glukosamin membantu meningkatkan pelbagai gerakan dan fleksibiliti. Kajian bertahun-tahun glukosamin sendi untuk jangka panjang; New Advance Joint Health Complex menampilkan glukosamin hidroklorid, sumber yang paling tinggi konsentrasinya. Ianya diperolehi dari sumber sayuran berbanding dengan kebanyakkan glukosamin lain yang diperolehi dari sumber kekerang.

# Vitamin C - New Advance Joint Health Complex membekalkan 100% nilai harian vitamin C, suatu nutrien yang diperlukan bagi sintesis kolagen.

# Zink, Kuprum dan Manganese - Mineral surih ini diperlukan untuk membina tisu penghubung.


Keputusan ujian klinikal selama 90 hari juga telah membuktikan bahawa New Advance Joint Health Complex adalah 45% lebih baik daripada suplemen sendi yang lain dari segi keselesaan sendi yang lebih baik. New Advance Joint Health Complex juga adalah 31% lebih baik daripada suplemen sendi yang lain dari segi kemudahan pergerakan. Dan sememangnya New Advance Joint Health Complex bertindak dalam jangkamasa seawal 5 hari iaitu hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh suplemen sendi yang lain.


Dapatkan segera New Advance Joint Health Complex yang memberi keselesaan kepada sendi-sendi anda seawal 5 hari!Sila klik ORDER di sini untuk pembelian produk lain atau hubungi kami seperti di bawah :-Semoga bermanfaat kepada semua!
==================
Lin Chalo & Mohd Alizal,
Health Consultant &
Business Mentor
014.338.6810 - Lin
012.401.6683 - Alizal
==================

No comments:

Post a Comment

Pandangan Anda Amat Dihargai :)

Menarik Untuk Dibaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...