Friday, July 11, 2014

Cinch Energy Tea Mix - Adakah Pengambilan Kopi, Soda dan Manisan Akan Menggalakkan Kecergasan Tubuh?


Disclaimer: The information on this site is for educational purposes only. It is not intended to be a substitute for professional medical advice. None of the opinions are meant to diagnose or treat any disease or illness. You should always consult your healthcare provider.


Meningkatkan tenaga dan menjana ketahanan badan adalah satu keperluan yang biasa bagi manusia untuk meneruskan momentum bekerja hingga ke peringkat optima. Justeru, pelbagai tips telah terhasil untuk kononnya mengekalkan ketahanan badan dan juga meningkatkan tenaga khususnya dari segi aspek pengambilan makanan dan juga minuman tertentu seperti kopi, soda dan manisan.


Tiada bukti saintifik mahupun klinikal yang boleh mengesahkan perkara ini. Justeru, Shaklee telah menyediakan minuman alternatif yang kaya dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan menjana ketahanan badan tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis iaitu Cinch Energy Tea Mix.Selain Taurina, Cinch Energy Tea Mix juga diperkaya dengan T-lift Shaklee iaitu satu ramuan dan formula campuran teh yang amat berkhasiat :-

Matcha Green Tea Powder - Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrient yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.Red Tea Extract - Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol - pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai ejen yang boleh menghalang kanser daripada merebak.


White Tea Extract - Juga dikenali sebagai teh hijau muda dengan mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau.


Rooibos Red Tea Extract - Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol antioksidan.

Bertukarlah kepada Shaklee Cinch Energy Tea Mix untuk rasa yang baru, enak dan kaya dengan khasiat!Sila klik ORDER di sini untuk pembelian produk lain atau hubungi kami seperti di bawah :-Semoga bermanfaat kepada semua!
==================
Lin Chalo & Mohd Alizal,
Health Consultant &
Business Mentor
014.338.6810 - Lin
012.401.6683 - Alizal
==================No comments:

Post a Comment

Pandangan Anda Amat Dihargai :)

Menarik Untuk Dibaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...