Wednesday, November 19, 2014

Tiada Kelulusan Akademik, Duduk Rumah Jaga Anak, Pendapatan 5 Angka!Ya, hidup adalah pilihan. Kitalah yang mencorakkan kehidupan kita samada kiri atau kanan, bawah atau atas, hitam atau putih. Jika kita mencorakkan kehidupan menggunakan aura positif maka baiklah hasilnya. Sebaliknya jika kita mencorakkan kehidupan dengan aura negatif, alangkah malangnya kita.
Sekiranya dalam keadaan terkawal, semestinya kita inginkan diri kita diselubungi dengan aura positif setiap masa dan setiap keadaan. Akan tetapi, kadang-kadang aura negatif datang dalam kehidupan kita tanpa dijemput dan dari sumber yang tidak disangka-sangka seperti musibah yang melanda keluarga dan sebagainya.
Sebaik-baiknya kawal emosi dan tenangkan fikiran dan seterusnya petik suis aura positif secepat mungkin. Ibarat nampak kotoran di pakaian, cepat-cepat kita cuci dan bersihkannya. Apa yang ditakuti, sekiranya kita terus biarkan diri dalam keadaan aura negatif, pelbagai penyakit fizikal mahupun penyakit spiritual akan datang menyerang.


Dari segi saintifik dan kesihatan juga terbukti bahawa orang yang sentiasa berfikiran negatif mahupun hidup dalam keadaan negatif amat mudah diserang dengan pelbagai jenis penyakit. Sistem imunisasi dalam tubuh menjadi lemah serta hormon-hormon sedia ada juga tidak dapat bekerja seperti biasa dan tidak menjalankan tugas mereka dengan sebaiknya.
Apabila kita diselubungi aura negatif, kita menjadi tidak kreatif, idea-idea kita tidak bernas, tidak bersemangat, tidak proaktif dan pelbagai lagi sifat negatif lain akan datang. Sifat-sifat negatif ini juga akan membataskan diri kita daripada terus maju ke hadapan.


Sebab itu, tidak hairanlah apabila semakin ramai orang yang bekerja di rumah saja tetapi menjana pendapatan sebanyak 5 angka! Ini kerana mereka sering diselubungi dengan aura positif, mempunyai semangat yang positif dan bertindak secara positif.

--> Pendapatan 5 angka dari rumah 


Oleh itu, diselubungi aura negatif sepanjang masa adalah sebab mengapa anda tidak mencapai kebebasan kewangan dan kebebasan masa.


Kredit to Dr Azizan Osman


Semoga bermanfaat kepada semua!
==================
Lin Chalo & Mohd Alizal,
Health Consultant &
Business Mentor
014.338.6810 - Lin
012.401.6683 - Alizal
==================


No comments:

Post a Comment

Pandangan Anda Amat Dihargai :)

Menarik Untuk Dibaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...