Monday, August 11, 2014

Get Clean Water - Penapis Air Pilihan Anda!


Shaklee Get Clean Water adalah revolusioner baru-penapisan sistem water-filtration pitcher disahkan oleh persatuan kualiti air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% plumbum, serta berpuluh-puluh bahan pencemar lain yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan anda.Multipatented Get Clean Water menggunakan blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air anda. Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, 2 kali ganda lebih banyak daripada jenama terkenal yang lain, dan setiap penapis dibuat daripada tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zero emission.

Tambahan pula, ia adalah water filtration pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula, jadi akan mengurangkan sisa-sisa ke tapak pelupusan. Oleh itu kita akan mendapatkan air yang bersih dan sihat serta planet bumi kita juga akan bersih dan selamat!


APA ADA DALAM AIR ANDA? Bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda sebenarnya boleh hadir dalam air minuman keluarga. Logam berat, pencemaran industri, racun perosak - bahan cemar berbahaya ini boleh memasuki bekalan air kita dan mempunyai potensi untuk mewujudkan cabaran kesihatan jangka panjang.
Sudah terbukti Shaklee Get Clean Water memang BERBEZA dengan penapis-penapis air lain yang berada di pasaran :-

# Selamat - mampu "Menyingkirkan Kandungan Plumbum" dan banyak bendasing lain dalam air. Ia diiktiraf oleh WQA yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

# Handal - menghasilkan lebih banyak air bersih pada setiap masa iaitu 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana 2 kali ganda lebih banyak daripada jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

# Mesra Alam - dengan satu-satunya sistem pertama menggunakan penuras jag air dengan blok-blok isian semula dapat memelihara alam sekitar dengan mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap turas dibuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

# Pilihan Bijak - Dengan hanya beberapa sen seliter, Shaklee Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak. Oleh itu, rakyat Malaysia dapat menjimatkan kos dengan tidak membeli air dalam botol. Juga, Shaklee Get Clean Water mempunyai meter pengukur yang bijak untuk anda tahu bilakah masanya untuk menukar penuras baru.


Dapatkan segera Shaklee Get Clean Water yang membekalkan air bersih kepada anda!Sila klik ORDER di sini untuk pembelian produk lain atau hubungi kami seperti di bawah :-Semoga bermanfaat kepada semua!
==================
Lin Chalo & Mohd Alizal,
Health Consultant &
Business Mentor
014.338.6810 - Lin
012.401.6683 - Alizal
==================
No comments:

Post a Comment

Pandangan Anda Amat Dihargai :)

Menarik Untuk Dibaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...