Saturday, August 9, 2014

Soft Fabric Concentrate - Pelembut Fabrik Seperti Sutera


Dengan teknologi super concentrated anda hanya memerlukan sedikit sahaja untuk melembutkan pakaian anda bak sutera, mengurangkan kedut dan membuang statik di pakaian dengan lebih baik lagi. Ini adalah Shaklee Soft Fabric Concentrate yang berbau bersih! Aktiviti menggosok pakaian anda juga akan menjadi lebih mudah kerana kurang kedutan pada pakaian.Untuk mendapatkan hasil yang terbaik, gunakan 1/2 oz untuk basuhan sederhana dan 1 oz untuk basuhan besar serta dilarutkan dalam 1 cawan air suam dan dituang ke dalam bahagian pelembut kain mesin basuh anda.


Sekiranya anda mencuci secara manual, larutkan 1/4 oz dalam 1 cawan air dan gaul rata serta dituangkan ke air bilasan akhir. Pastikan anda tidak menuang terus ke fabrik anda.


Telah terbukti Shaklee Soft Fabric Concentrate amat BERBEZA dengan bahan pelembut kain lain yang ada di pasaran :-

# Selamat - Tiada toksik, sesuai untuk semua jenis fabrik yang boleh dibasuh, tanpa bahan kimia berbahaya, tanpa gas beracun dan pH yang seimbang.

# Berkesan - Berkepekatan tinggi iaitu boleh untuk 64 cucian, hanya 1/2 auns diperlukan untuk setiap cucian dan ternyata mengurangkan kedutan dan kesan statik.

# Mesra Alam - Ramuan semulajadi, tanpa fosfat, tanpa bahan pewarna, bungkusan yang boleh dikitar semula dan selamat untuk sistem septik dan pembentungan.Dapatkan segera Shaklee Soft Fabric Concentrate anda yang mengurangkan kedutan pakaian anda serta memudahkan aktiviti menggosok anda!Sila klik ORDER di sini untuk pembelian produk lain atau hubungi kami seperti di bawah :-Semoga bermanfaat kepada semua!
==================
Lin Chalo & Mohd Alizal,
Health Consultant &
Business Mentor
014.338.6810 - Lin
012.401.6683 - Alizal
==================No comments:

Post a Comment

Pandangan Anda Amat Dihargai :)

Menarik Untuk Dibaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...