Wednesday, June 21, 2017

Vivix - Minuman Botani Yang LazatPenuaan Sihat - Rasa lebih muda, lebih sihat. Alami hidup yang lebih bermakna, bahagia dan bertenaga.

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. *

Anggur Muscadine yang sukar didapati


Keistimewaan Shaklee

Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine - salah satu buah-buahan semulajadi yang sukar diperolehi dan paling berkuasa. Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid alegik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

#10320/150ml/30 hidangan

Saranan penggunaan : Goncang sebelum guna. Minum 1 sudu teh secara terus atau campurkan dengan minuman kegemaran anda. Sedap dihidangkan sejuk. Simpan dalam peti sejuk.

Kandungan nutrisi dalam Vivix


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Klik sini >>> TANYA.WASAP.MY <<< untuk sebarang pertanyaan

Like dan Follow FB : Kedai Vitamin Cheras Kajang

Semoga bermanfaat kepada semua!

No comments:

Post a Comment

Pandangan Anda Amat Dihargai :)

Menarik Untuk Dibaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...